top of page

BRANDING

PREMIUM BRANDING PAKKET: VOLLEDIGE MERKTRANSFORMATIE

Voor bedrijven die klaar zijn om een aanzienlijke impact te maken in hun markt of een volledige merkrevisie willen ondergaan, biedt ons Premium Branding Pakket een diepgaande en uitgebreide visuele identiteit die alle aspecten omvat. Dit allesomvattende pakket is ontworpen om niet alleen een verbluffende visuele identiteit te creëren, maar ook om de basis te leggen voor sterke merkpositionering en langetermijngroei.

VOLLEDIGE MERKSTRATEGIE

We beginnen met diepgaand marktonderzoek en merkpositionering, zodat je branding perfect aansluit bij je doelgroep en opvalt in je branche.

LOGO-ONTWERP

Ontvang een professioneel ontworpen logo dat de essentie van je merk belichaamt en aantrekkelijk is voor je doelgroep.

TYPOGRAFIE

Zorgvuldig geselecteerde typografie om ervoor te zorgen dat je merk effectief en consistent communiceert over alle media.

KLEURENPALET

Een op maat gemaakt kleurenpalet dat de persoonlijkheid van je merk weerspiegelt en de visuele aantrekkingskracht versterkt.

GRAFISCHE ELEMENTEN

Een op maat gemaakte set iconen die perfect aansluit bij de visuele identiteit van je merk, zodat je communicatie uniform en aantrekkelijk blijft.

SOCIAL MEDIA KIT

Een uitgebreide set met op maat gemaakte visuals voor je social media kanalen zodat je direct een sterke en consistente online aanwezigheid kunt opbouwen.

BRANDBOOK

Een uitgebreide handleiding met gedetailleerde instructies voor het gebruik van alle merkelementen, van kleurcodes en typografie tot webonderdelen en advertentierichtlijnen, om merkconsistentie te waarborgen naarmate je bedrijf groeit.

BASIS BRANDING PAKKET: START-UP ESSENTIALS

Ons Basis Branding Pakket is ideaal voor nieuwe bedrijven of bedrijven die hun merk willen vernieuwen zonder grote investeringen. Dit pakket bevat alle essentiële elementen om een sterke, samenhangende identiteit in de markt te creëren.

Dit kan je verwachten:

STRATEGISCHE SESSIE
Een interactieve sessie om de doelen, waarden en marktomgeving van je merk te bespreken, zodat je visuele identiteit perfect aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen.

LOGO-ONTWERP
Een op maat gemaakt logo dat de essentie van je merk vastlegt en een sterke eerste indruk maakt.

TYPOGRAFIE
Zorgvuldig gekozen typografie en fonts om ervoor te zorgen dat je merk effectief en consistent communiceert over alle media.

KLEURENPALLET
Een op maat gemaakt kleurenpalet dat de persoonlijkheid van je merk weerspiegelt en de visuele aantrekkingskracht versterkt.

WEBDESIGN


BASIS WEBSITE PAKKET: ESSENTIËLE ONLINE AANWEZIGHEID

Ons Basis Website Pakket is speciaal ontworpen voor ondernemers die snel en efficiënt een basis online aanwezigheid willen opbouwen. Dit pakket legt niet alleen de basis voor je digitale visitekaartje, maar zorgt er ook voor dat deze perfect aansluit bij je merkidentiteit en bedrijfsstrategie.

Dit kan je verwachten:

STRATEGISCHE SESSIE

Een interactieve sessie om de structuur en inhoud van de website af te stemmen op je bedrijfsdoelen en klantbehoeften, zodat de website echt bijdraagt aan je zakelijke groei.

HOMEPAGE

Het centrale punt van je website, professioneel ontworpen om bezoekers direct te boeien en de boodschap van je merk duidelijk over te brengen.

ABOUT PAGINA

Een gedetailleerde pagina die je verhaal vertelt en uitlegt wat jou onderscheidt van de concurrentie.

CONTACTPAGINA

Een essentiële pagina die het voor je bezoekers zo eenvoudig en direct mogelijk maakt om contact met je op te nemen.

DIENST-/PRODUCT

PAGINA

Een speciale pagina om je aanbod te presenteren, met alle nodige informatie om potentiële klanten te informeren over je product of dienst.

IMPLEMENTATIE 

MERKSTIJL

We zorgen ervoor dat de uitstraling van je website je gevestigde merkidentiteit weerspiegelt.


PREMIUM WEBSITE PAKKET: UITGEBREIDE DIGITALE ERVARING

Ontworpen voor bedrijven die een meer verfijnde en interactieve online aanwezigheid vereisen, bouwt ons Premium Website Pakket voort op de fundamenten van het Basis Website Pakket door verschillende belangrijke functies toe te voegen om je digitale voetafdruk en functionaliteit te verbeteren. Dit uitgebreide pakket bevat alles van het Basis pakket, aangevuld met deze premium functies:

PORTFOLIO

PAGINA

Presenteer jouw  eerdere werk, projecten of casestudy's in een prachtig ontworpen portfoliopagina die jouw expertise en succesverhalen benadrukt.

BOEKINGS

SYSTEEM

Een geïntegreerd boekingssysteem waarmee je klanten eenvoudig afspraken kunnen plannen of diensten kunnen reserveren rechtstreeks via jouw website.

3 UITGEBREIDE VERKOOP

PAGINA'S

Hoogwaardige, op maat gemaakte verkooppagina's ontworpen om bezoekers om te zetten in klanten.

BLOG

Een dynamische blogopzet om artikelen, updates en nieuws te publiceren, zodat je kan communiceren met jouw publiek en je SEO-inspanningen kunt verbeteren.

Met het Premium Website Pakket zal je website niet alleen dienen als een essentieel bedrijfsinstrument, maar ook als een krachtig platform om klanten te betrekken, te converteren en te behouden. Het is perfect voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken en de gebruikersinteractie willen verbeteren met hoogwaardige content en naadloze functionaliteit.

LET'S MEET!

Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij maken een gepersonaliseerde offerte op.

BASIS WEBSHOP PAKKET: START MET VERKOPEN

Perfect voor nieuwe, kleinschalige e-commerce ondernemingen

Alles van het PREMIUM WEBSITE Pakket plus:

E-COMMERCE FUNCTIONALITEIT

Integratie van een eenvoudig winkelwagensysteem om tot 3 producten te beheren.

PREMIUM WEBSHOP PAKKET: GEAVANCEERDE
E-COMMERCE OPLOSSING

Ons Premium Webshop Pakket is op maat gemaakt voor bedrijven die een volledige online winkel willen exploiteren en biedt uitgebreide functies:

GEAVANCEERDE

E-COMMERCE FUNCTIES

Ondersteunt een onbeperkt aantal producten en complexe productopties/-variaties.

VERBETERDE BETALINGS-

OPLOSSINGEN

Inclusief meerdere betalingsgateways en geavanceerde beveiligingsfuncties.

CUSTOMER LOYALTY TOOLS

Implementatie van loyaliteitsprogramma's, kortingssystemen en cadeaubonnen.

GEAVANCEERDE SEO & MARKETINGTOOL

Geavanceerde SEO-optimalisatie en geïntegreerde marketingtools om de verkoop en klantbetrokkenheid te stimuleren.

Ideaal voor gevestigde bedrijven die hun marktbereik willen vergroten of hun online verkoopmogelijkheden willen optimaliseren, biedt dit pakket een uitgebreide set tools die met uw bedrijf meegroeien.

  • Hoe kunnen we jouw merk versterken en wat kunnen we voor jou betekenen...


bottom of page