top of page

a yellow twist

Onze passie voor originaliteit en esthetische perfectie drijft ons om unieke verhalen te vertellen in alles wat we creëren. Met ons werk streven we ernaar om zowel onszelf als anderen te inspireren, en de grenzen van het mogelijke te verleggen om werkelijk opmerkelijke visuele ervaringen te creëren. Ga met ons mee op deze reis van verbeelding en innovatie.

Hi!
Mijn naam is Lauren.

Mijn pad is een mix van creativiteit en strategie. Toen ik 18 jaar oud was, dook ik in de wereld van de fotografie. Ik studeerde het een paar jaar in Antwerpen en behaalde daarna mijn master in Strategische Communicatie. Terwijl ik nog student was, stapte ik in de wereld van damesmode met mijn eigen online shop voor business suits voor vrouwen.

 

De mode-industrie maakte me niet gelukkig, maar creatief bezig zijn wel. Dus hier zijn we dan!

Wat is mijn geheim om creativiteit aan te wakkeren?

Ik noem ze mijn 'oma-dagen'.

Ik begin dan met een lange, warme ochtenddouche, en ga een stukje wandelen in het park. Volgende stop, een gezellig lokaal koffietentje, waar ik geniet van meerdere kopjes koffie terwijl ik me verdiep in een goed boek. Nadat ik de rust van de dag heb opgeslorpt, ga ik naar de supermarkt om wat lekkernijen te halen voor een kooksessie. De soundtrack? Geweldige muziek uit de jaren '70 en '80, natuurlijk! Ik heb een lijst genaamd 'Classics' op Spotify, vol met legendes zoals Bob Dylan, The Rolling Stones en Fleetwood Mac.

Deze dagen zijn puur goud voor mij, de magische momenten waarop mijn gedachten op één lijn komen en de creativiteit moeiteloos stroomt.

Dus, daar heb je het, een kijkje in de wereld van Lauren.

Welkom in mijn hoekje van het internet!

Wil je graag eens kennismaken en sparren? Boek hier jouw kennismakingsgesprek.

Tot snel!

bottom of page